Habiol-Trade Bt.
8873 Csörnyeföld, Liget út 24.
Tel.: +36-30-907-82-13
Fax: +36-93-579-006
Email: habioltrade[kukac]gmail.com

Alkalmazási terület
A HAbiol UV fokozza a fa természetes, csírátlanító tulajdonságait. Éppen az élelmiszerek területén nyújt kiegészítõ higiéniai segítséget. A jól felületkezelt és az UV-sugárzástól óvott munkafelületek megkönnyítik a tisztítást, emelik az élettartamot és hosszantartóan megõrzik a fa természetes jellegét.
 

A parketta nagyon fontos „berendezési tárgynak” számít. Sokan tartanak az ápolásától és tisztításától, valamint a foltoktól és az elhalványodástól. A HAbiol UV itt is megmutatja erõsségeit. Könnyû kezelni, szinte jelentéktelen a vele való munka és tényleges a hatás: a jó felületkezelés és az UV-védelem mellett megakadályozza az elszínezõdést, melyek a behatoló szennye-zõdés és a napsugárzás miatt keletkeznének. Különösen ha-tásosnak mutatkozik a védõhatás, ha eltolja a bútorait: a rend-szeresen HAbiol UV-val ápolt parketta megtartja természetes színét.
A kedves és értékes bútorok speciális ápolást igényelnek, hogy szépségüket és értéküket tartósan megõrizzék. Különösen a napon álló darabok kapják meg a HAbiol UV által a szükséges ápolást. Az UV-védelem megakadályozza azt is, hogy a könyvek, vázák, figurák stb. által befedett, valamint az egyébként fénynek kitett területek között színkülönbségek keletkezzenek.
Helyes ápolással a fokozottan igénybevett fajátékok is sokkal tovább okoznak örömet. A mélyfelületkezelés emeli a nedves-séggel szembeni ellenállóképességet és „felfegyverzi” a játékot az úgynevezett gyermeki felfedezés örömei ellen.
A fabútorok „szenvednek” az UV-sugárzástól, különösen – ha csak részben is – napfényen állnak. Ez a színbeli különbségek-ben és a felületek minõségében már rövid idõ után észrevehetõ. De a HAbiol UV speciális UV-védelmi formájával hat ezen károsodások ellen.
Az értékes fa kertibútorok HAbiol UV-val való ápolása értékük megõrzését biztosítja.
Sehol sincs annyira igénybe véve a fa, mint a hajóépítésnél és berendezésnél. A felületeknek, melyek állandóan ki vannak téve az idõjárás viszontagságainak, egészen különleges ápolásra van szükségük. Ebben az esetben a HAbiol UV nem csak az érték fenntartásáról, a nappal szembeni tartós védelemrõl és a víz behatolásának megakadályozásáról gondoskodik, hanem döntõ-en a funkcionalitás fenntartásához is hozzájárul.
Ha fából készült játékokról van szó, egybõl valamilyen biológiai ápolóeszköz jut eszünkbe, mint a HAbiol UV. A kertekben és játszótereken levõ hinták, csúszdák, mászókák, homokozók stb. a nedvesség és a napfény által tartós igénybevételnek vannak kitéve. A HAbiol UV-val ápolt fafelületek hosszan ellenállnak az idõjárás viszontagságainak.

webdesign: www.muragrafika.hu